Dårligt indeklima i vinterperioden

Sommeren er slut og indeklimaet forværres

Sommeren er desværre slut for i år, nu kan vi kun håbe på enkelte dage med høj sol og måske 18-20 grader, hvis vi er heldige. Når kulden ruller henover Danmark de næste kommende måneder, betyder det samtidigt at danskernes hjem bliver mere trykket at opholde sig i. Det er både humøret og indeklimaet der kommer til at påvirke stemningen derhjemme, nu hvor vi kommer til at opholde hos mere inden døre. Indeklimaet bliver påvirket når der ikke jævnligt luftes ud, i de kolde måneder glemmer vi ofte at få frisk luft til at cirkulere i hjemmets fire vægge, da vi ikke ønsker at ”fyre for fuglene”. I stedet for at lufte ud og risikere at varmen forsvinder, kan en aroma diffuser komme dig til undsætning langt hen ad vejen.

Sikre en aroma diffuser bedre indeklima?

Vi ved at dårligt indeklima forekommer når luftfugtigheden er lav, hvilket vil sige tør luft. Det samme gælder hvis luftfugtigheden er for høj, her vil en aroma diffuser ikke afdække problemet på dårligt indeklimaet, tvært imod. En måde du kan identificere om dit hjem har tør luftfugtighed, er ved brug af et hygrometer, har du ikke sådan en liggende kan du mærke det på egen krop. Typiske gener vil være tør hud, tørre øjne samt tørre slimhinder. En aromadiffuser sikre et bedre indeklima til tørre hjem, da der spredes en tåge af damp ud i lokalet, som er med til at fugtiggøre rummet.

Vi mener at en aroma diffuser gør dit liv lidt enklere, end du skal til at tage højde for alle de ovenstående ting. Med en Aromi Pro skal du blot tilsætte vand og trykke på en enkel knap, så er du i gang. Vi anbefaler en Aromi Pro Startpakke, med den får du én valgfri Aroma duft med i købet, så hjemme samtidig kan dufte dejligt.

Kan aromaterapi hjælpe mod vinterdepression?

Udover at en aroma diffuser kan sikre et bedre indeklima, kan en Aromi Pro ligeledes hjælpe med et bedre humør. Hvordan det? Som tidligere nævnt, tilbyder vi også æteriske olier som et tilkøb til vores Aromi Pro. Ved at tilsætte 2-3 dråber i Aromi Pro’s 500ml beholder kan du skabe en skøn omgivelse med f.eks. en duft af lavendel. Aromaterapi er et redskab til at stimulere krop, sind og ånd. Måden aromaterapi virker på, er gennem optag af æteriske olier gennem huden eller ved indånding gennem næsen. Når dampen med 100% naturlige æteriske olier spredes i rummet, vil næsehulens 40 millioner neuron receptorer fange duftene og sende dem videre til lugtekolben.

Det er i den proces magien sker, da lugtekolben er leddet mellem næsen og hjernen, hvor dejlige dufte vil berige dit limbiske system i hjernen. Det limbiske system hænger sammen med den del af hjernen hvor lugtesansen findes, så derfor stimuleres følelser og forskellige kropsfunktioner, hver gang du indånder gode æteriske olier. Vinterdepressionen er psykisk og derfor mener vi at aromaterapi styrker din psyke i vinterperioden.

Tak fordi du læste dette indlæg, håber det gav dig et indblik i indeklima og aromaterapi til vinter. Hvis du har interesse i en Aromi Pro, kan du se den populære aroma diffuser her. Husk vi giver dig et gavekort på 15%, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *